Välkommen

Hej och välkommen till min blogg, Teckenspråksfilm. Jag som har den här bloggen heter Johanna och jobbar med film, och då speciellt teckenspråksfilm. Teckenspråksfilm är någonting de flesta nog inte ens vet existerar, men det är faktiskt någonting som är extremt nödvändigt för hörselskadade. Att arbeta med teckenspråksfilm är inte bara roligt, utan också någonting som jag vet gör verklig nytta. Jag kommer att gå in mer i detalj på vad teckenspråksfilm är, hur det fungerar och mycket annat i flera olika blogginlägg – så jag kommer inte att beskriva det närmare just här! Men jag lovar att det är både spännande och intressant, och du kommer säkert att lära dig mycket och få nya insikter.

Bloggen kommer inte bara att handla om teckenspråksfilm. Det skulle bli lite väl enahanda, och risken är stor att jag rätt snabbt skulle börja upprepa mig. Så det kommer att bli mycket annat också, allt mellan himmel och jord. Kommer jag på att jag vill skriva om någonting, ja då kommer jag också att göra det. Det kommer säkert att bli en del bloggande om min vardag, utanför arbetet. Jag är en sådan person som tycker om att skriva, och gör det ofta och gärna.

Men vi får helt enkelt se hur bloggen kommer att utveckla sig! Vem vet, kanske börjar den helt plötsligt handla om… mattor från Persien eller någonting annat helt oväntat. Hur bloggen än utvecklas så hoppas jag i alla fall att jag kan skriva intressant och engagerat om vad det nu är jag skriver om.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>