Letar efter en snygg lampa

Som jag har nämnt förut så tycker jag om att pyssla hemma när jag inte håller på med teckenspråksfilm. Just nu har jag påbörjat projekt snygga till vardagsrummet och det jag har gjort hittills är att jag har köpt nya gardiner och bytt ut lite kuddar i soffan. Nästa grej som står på listan är en ny golvlampa. Min nuvarande har jag haft i säkert femton år och den är inte så snygg.

Jag har tittat runt lite i butiker utan att hitta något som jag direkt har fallit för. En vän som hörde att jag var på jakt efter en snygg golvlampa tipsade om Trademax.se som har väldigt mycket lampor, så just nu sitter jag och kikar igenom deras sortiment. Det finns verkligen mycket fint! Jag kände dock att jag behövde ta en liten paus så då passar jag på att blogga. Det var ju ett tag sedan nu, tyvärr. Jag skulle gärna uppdatera oftare men jag glömmer bort det eller så kommer det något annat i vägen. Men nu gör jag det i alla fall!

Två lampor i en
Hur som helst, den typ av golvlampa jag är ute efter är en lampa som både kan användas som allmänljus och som läslampa. Det finns ju sådana som liksom är som två lampor i ett. Alternativt kan

En lampa från Trademax.se i min smak
En lampa från Trademax.se i min smak
man ha en lampa med två ställbara lampor så att en kan peka upp och den andra ner, eller båda två upp när man inte använder läslampa. Jag vill gärna ha en lampa som lyser upp i taket då det blir ett mycket skönare ljus, och dessutom hjälper det vita taket till att sprida ljuset på ett bra sätt.

Den här lampan på bilden tycker jag är riktigt snygg. Den har det jag är ute efter. Möjligtvis är den lite dyr, men samtidigt så är den ju nedsatt så egentligen kostar den ju betydligt mer. Och Trademax har gratis frakt också så den kostnaden slipper man. Jag ska se om jag hittar någon annan som känns ännu bättre, annars finns det nog en chans att den blir den här lampan. Men jag ska ta och sova på saken först. Det brukar jag alltid göra!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>